Iva Klarić Vujović naša je spretna i vesela poslovna direktorica! Ivin simbol je kapitel jonskoga reda, graciozan i ženstven. On otkriva Ivinu ljubav prema svim umjetnostima, ali je i nosivi element u arhitekturi kojim su izgrađeni i hramovi Muza.

Kreativnost udružena s praktičnim vještinama opisuje i Ivinu ulogu naše direktorice poslovanja. Timu se pridružila 2016. godine. U ovom kreativnom i inspirativnom okruženju njena nagnuća dobivaju puni smisao. Organizacija, planiranje i edukacija područja su u kojima Iva nalazi najveću inspiraciju. Od 2020. certificirana je trenerica interpretacije baštine po programu Interpret Europe.

Širinu Ivinih interesa oslikava i njezino široko formalno obrazovanje. Nakon završetka gimnazije, upisala je specijalistički studij Menadžmenta održivog razvoja turizma na veleučilištu Vern. Sveučilišne studije nastavlja na Povijesti umjetnosti te Muzeologiji i upravljanju baštinom na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. U sklopu Erasmus programa razmjene studenata, provela je semestar na sveučilištu Paul Valery u Montpellieru u Francuskoj.

Danas je Iva Klarić Vujović i aktivna volonterka u baštinskom sektoru: potpredsjednica je nacionalne udruge za interpretaciju baštine Interpretirajmo Hrvatsku i aktivna članica Interpret Europe gdje je niz godina bila koordinatorica za društvene mreže. A najvažnija je novost da je pored svega Iva od 2020. ponosna mama predivne djevojčice Marte.

Ono što jako volim u našem timu jest zajednički pristup rješavanju izazova. Često pri tom bez cenzure iznosimo sve što nam “padne na pamet” i na kraju uvijek dođemo do sasvim iznenađujućih rješenja. Posebno me veseli što primjenom tih rješenja utječemo na pozitivne promjene u našem društvu.