hr en

Usluge

Kulturna i prirodna baština jedan su od temelja razvoja društva koje je socijalno osjetljivo i ekološki osviješteno. Zato je svaki baštinski projekt prilika da svoje okruženje učinimo boljim mjestom za život danas i za generacije koje dolaze.

Bilo da se radi o vašem interpretacijskom centru ili centru za posjetitelje, muzeju, crkvenoj riznici, parku prirode, akvariju, dvorcu ili utvrdi, arhivu ili knjižnici, gradu, kvartu ili ulici, zoološkom vrtu ili parku na pravom ste mjestu! U suradnji stvaramo rukom krojena iskustva baštine za sva osjetila.

Planiranje / projektiranje

Planiranje i oblikovanje u svakom projektnom ciklusu upravljanja baštinom, baštinskom ustanovom ili baštinskom destinacijom ključ su ostvarenja jedinstvenih i nezaboravnih doživljaja baštine – onih koji čine razliku!

Implementacija / upravljanje

Za realizaciju kreativnih i autentičnih mjesta slavljenja baštine najvažniji su od svega orkestrirani timski rad i dobra pripremljenost za njihovo uspješno upravljanje.

Edukacija / komunikacija

Prenošenje, dijeljenje i komuniciranje znanja i vještina u različitim medijima naša je velika strast.

B2B / Partnerstva

Univerzalna vrijednost baštine uči nas o međusobnoj povezanosti. Zato su za nas u Muzama partnerstva ključ našeg djelovanja. Različita su i nastaju u različitim okolnostima.