Naš kreativan tim bogatiji je za dvije sjajne međunarodne nagrade!

Izložbena iskustva koja smo pomno skrojile u Centrima za posjetitelje Poklon na Učki i Medvedgrad na Medvednici trijumfirala su u zlatnoj kategoriji MUSE Creative Awards 2022. Stalna izložba u Centru Poklon odlikovana je još jednim priznanjem, slovenskom BigSEE Tourism Design Awards 2022!

Riječ je o prestižnim nagradama koje ističu inovativne i inspirativne projekte iz cijelog svijeta. Žiri BigSEE-a prepoznao je našu vješto interpretiranu baštinsku priču Učke kao jedinstveno kreativno postignuće u kategoriji “Creative story and identity as experience” dok je MUSE Creative Awards nagrada, od preko 3000 pristiglih prijava, pripala upravo našim izložbama koje su ocijenjene kao nezaboravno posjetiteljsko iskustvo.

Uz to, u našoj MUSE Creative Awards kategoriji “Exhibition Experience” nagradu dijelimo s istaknutim svjetskim baštinskim atrakcijama: Museum of Jewish People u Izraelu, Kunsthistorisches Museum, Tate Modern i National Geographic Museum.

Nagrade su sjajna vijest za naš interdisciplinaran Muze tim, ali i za naše klijente, suradnike i mnoge kreativce koji su bili uključeni u stvaranje ovih unikatnih interpretacijskih prostora.

Zahvalne smo i ponosne na uspjeh svih nas!

Zajedno smo stvorili jedinstvene projekte, vrijedne međunarodnog priznanja.

Više o tome kako smo stvarale nagrađivane izložbe možete pročitati ovdje:

Za službene linkove na nagrađene projekte posjetite sljedeće stranice: