Kad u jednoj radionici sudjeluju Regoč, Potjeh, Kosjenka, ribar Palunko, Neva Nevičica i ostali nezaboravni likovi koje je u svojim “Pričama iz davnine” svijetu darovala Ivana Brlić-Mažuranić, onda vrijeme prođe kao u bajci – za tren, pa biste poželjeli da se sve još jednom ponovi.

S takvim dojmovima i mi smo se vratile iz Ivanine kuće bajke, ogulinske atrakcije, gdje smo 9. i 10. siječnja 2016. povodom stote obljetnice “Priča iz davnina” održale radionicu. Bajke imaju svoje maštovite zakonitosti, a za njihovo pretakanje u zbilju podastrle smo plan i program rada za Ivaninu kuću bajke i Ogulinski festival bajke.

Nešto detaljnije to znači: dopunu stalnog postava Ivanine kuće bajke, marketinšku strategiju, promišljanje nove ponude suvenira, razradu događanja, manifestacija, radionica u vodstvu IKB-a i upravljanje sadržajem na web stranici i društvenim mrežama Ivanine kuće bajke.

Na radionici su sudjelovali: Ankica Puškarić, Aleksandra Kolić Puškarić, Sanja Kolić, Sabina Sabljak, Vesna Brozović, Mario Kovač, Dragana Lucija Ratković Aydemir, Ivana Jagić, Iva Klarić i Mirna Draženović.