Vječna misija u novom, komunikativnijem ruhu. Tako bi se u jednoj rečenici mogao predstaviti naš novi vizualni identitet. Naše temeljne vrijednosti ostale su iste: inovativnost i kreativnost, kompetentnost i pouzdanost. One odavno nisu samo pismo namjere, što potvrđuje mnoštvo uspješnih projekata i u praksi potvrđen profesionalizam dobro uhodane tvrtke.

Kako to izgleda kad se riječi i dojmovi pretoče u znak i sliku, pogledajte na novim stranicama Muza. S ponosom vam predstavljamo svoj web u novom dizajnu što ga potpisuje nagrađivani studio Manasteriotti DS.

Kad je posrijedi logotip, riječ je o grafičkoj interpretaciji slova m koja vizualno predstavlja arhitektonske stupove, simbolizirajući muzejske zgrade. Preklapanjem linija u tipografiji on asocira na višedimenzionalnost i kreativnost, a posebnim vizualnim dodatkom naglašava osobnost svake od naših djelatnica. Sve to poručuje da muzej, kao jednu od temeljnih institucija europske kulture, vidimo u novom razigranom, multimedijalnom i dinamičnom duhu prijemčivom suvremenom senzibilitetu.

Novi logotip i web stranica pritom ne žele samo posredovati poruku o tvrtki nego i poticati osvještavanje ljepota i posebnosti Hrvatske. Naš je cilj jačanje samosvijesti o vrijednostima vlastitog naslijeđa. Vjerujemo da je to najbolji put za postavljanje temelja za kreiranje zanimljivih i neuobičajenih lokacija koje vjerodostojno interpretiraju nacionalnu baštinu. U tom smislu ove web stranice otvorene su za komunikaciju, kako s postojećim tako i budućim klijentima. Dobrodošli!