zatvorite   x

Poštovani, priča o očuvanju baštine Vaše lokalne zajednice upravo je započela. Čestitamo!

Na Vaš ćemo upit nastojati odgovoriti što prije. Zahvaljujemo Vam na javljanju i radujemo se budućoj suradnji.

Srdačan pozdrav,
Muze

Hvala vam!
Primili smo vašu poruku. Odgovorit ćemo u što kraćem roku.
Došlo je do pogreške. ponovite postupak.
zatvorite   x

Menadžment 

Pomažemo novim, kao i već etabliranim destinacijama, atrakcijama, institucijama ili projektima u prilagodbi na nove okolnosti i prilike. U zajedničkom procesu razvijamo snažan i učinkovit sustav organizacije raznih aspekata menadžmenta: novačenja i obuke djelatnika, društvene angažiranosti, oblikovanja lokalne kulturne i turističke politike, facilitacije i postupanja prilikom donošenja odluka. Pomažemo nositeljima projekata u definiranju i oživotvorenju poslanja, vizije i vrijednosti kao temelja novih programa i proizvoda.

Temeljne izjave

Cilj procesa facilitacije jest definirati osnivačke odnosno temeljne izjave (vizija, poslanje i mandat) koje jasno oblikuju željeni utjecaj koji se teži postići u svojoj zajednici ili u širem nacionalnom i EU kontekstu.

Svaki naš započeti ili dovršeni posao uvijek je priča kroz koju detalj lokalnoga identiteta govori o nacionalnoj i europskoj cjelini, o čemu svjedoči više od 50 projekata koje smo dosad poduzele diljem Hrvatske.

Institucionalni plan i umrežavanje

Ovo je proces ispitivanja koji dovodi do preporuka o unutrašnjoj organizaciji institucije ili pojedinačnog projekta, kao i o njezinim vanjskim odnosima na institucionalnoj razini s lokalnim, regionalnim, nacionalnim vlastima, obrazovnim institucijama, privatnim sektorom, turizmom...

Partnerstvo / angažman zajednice

Konzultacije i proces uključivanja i motiviranja zajednice za sudjelovanje u kulturnim i turističkim  projektima i programima.

Odbori i organizacijska struktura

Razvoj uloga i odgovornosti nositelja, voditelja, osoblja, suradnika i volontera.

Volite svoj zavičaj? Ponosni ste na svoj grad? Želite ono što osjećate pretočiti u priču o identitetu i podijeliti je sa drugima? Pošaljite nam svoja razmišljanja, svoja pitanja i prijedloge i mi ćemo vam pomoći da ih zajedno uobličimo u jedinstveni fragment za baštinski mozaik Hrvatske!

kontaktirajte nas
Što je potrebno za vašu veliku baštinsku priču?
podijelite
podijelite