Mirna Draženović

Mirnin simbol je nalivpero koji upućuje na Mirninu ljubav prema kaligrafiji i plesu. Umjetnost lijepog pisanja Mirna je kao dio obiteljske baštine zavoljela učeći od djeda i tate, a od malena je plesala balet i suvremeni ples. 

Stoga ne čudi što je diplomirala studij menadžmenta u kulturi na Veleučilištu «Baltazar Zaprešić». Pišući završni rad na temu muzeja kvarta Dugave osvijestila je važnost razumijevanja sredine i načina na koji ona oblikuje kulturu svakodnevnog života. To je usmjerava na Studij muzeologije i upravljanja baštinom i Studij informatologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Tijekom školovanja radila je kao turistički vodič, bila asistentica u marketingu u VIPnetu, a u tvrtki Link2 je radila na programu za upravljanje muzejskom dokumentacijom. Stručno usavršavanje stekla je u Galeriji Klovićevi Dvori.

U Muzama počinje raditi od 2013. U uredu ju posebno veseli osmišljavanje menija za zajednički gablec.

Naša je zemlja puna predivnih priča koje strpljivo čekaju da ih se prepozna i ispriča. Svakoj od njih pristupamo s puno zainteresiranosti i predanosti. Pri tom surađujemo s mnogim stručnjacima i kreativcima: arhitektima, dizajnerima, piscima, pripovjedačima, ilustratorima i fotografima... Neopisivo je poticajno raditi s kreativnim ljudima i stvarati nove vrijednosti.
Mirna
podijelite
podijelite