Iva Klarić Vujović

Ivin simbol je kapitel jonskoga reda kojega su obilježja gracioznost i ženstvenost. On predstavlja Ivinu ljubav prema svim umjetnostima, koja će usmjeriti njezino akademsko obrazovanje.

Iva je rođena i odrasla u Zagrebu. Nakon završetka gimnazije, upisala je studij Menadžmenta održivog razvoja turizma na veleučilištu Vern. Svoje obrazovanje nastavlja na studijima Povijesti umjetnosti i Muzeologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. U sklopu Erasmus programa razmjene studenata, provela je semestar na sveučilištu Paul Valery u Montpellieru u Francuskoj. Iskoristivši ovo neprocjenjivo iskustvo, upoznala se s ljepotama francuske kulture i baštine te usavršila poznavanje francuskog jezika. Dodatno iskustvo stekla je radeći razne studenske poslove koji su uvijek bili usko vezani uz kulturnu baštinu i kulturu u najširem smislu.

Timu Muza pridružila se 2016. godine. A kad nije jedna od Muza, strastveno igra tenis.

Ono što jako volim u našem timu jest zajednički pristup rješavanju izazova. Često pri tom bez cenzure iznosimo sve što nam "padne na pamet" i na kraju uvijek dođemo do sasvim iznenađujućih rješenja.
Iva
podijelite
podijelite