zatvorite   x

Poštovani, priča o očuvanju baštine Vaše lokalne zajednice upravo je započela. Čestitamo!

Na Vaš ćemo upit nastojati odgovoriti što prije. Zahvaljujemo Vam na javljanju i radujemo se budućoj suradnji.

Srdačan pozdrav,
Muze

Hvala vam!
Primili smo vašu poruku. Odgovorit ćemo u što kraćem roku.
Došlo je do pogreške. ponovite postupak.
zatvorite   x

Novosti

turističke atrakcije, interpretacija baštine, interpretacija prirodne baštine, interpretacijski planovi, poduzetništvo u kulturi, razvoj turističke ponude, brendiranje destinacije...

Antičke muze možda su mogle uživati u miru antičkoga hrama, no život hrvatskih Muza, zaštitnica lijepih umijeća, daleko je dinamičniji. Potraga i rad na baštini zahtijeva temeljita istraživanja, putovanja i sastanke, sudjelovanja na kongresima u Hrvatskoj i širom svijeta, a kad je sve gotovo slijedi i praćenje projekata u kojima smo sudjelovale…

Naš posao prepun je dobrih vijesti za koje držimo da bi ih bilo šteta ne podijeliti. Ponajmanje to ima veze s propagandom, a puno više sa sviješću kako je posao kojim se bavimo pionirski, ne samo u Hrvatskoj, te kako je široj javnosti uskraćeno mnoštvo informacija vezanih uz trendove očuvanja i interpretacije baštine u svijetu.
Zato će u novostima koje ćete ovdje moći čitati biti i prikaza nadasve uspješnih projekata iz europskoga susjedstva, zanimljivih izvadaka iz intervjua sa svjetskim autoritetima kad je baština posrijedi, bilo ona kulturna ili prirodna, materijalna ili nematerijalna, kao i aktivnosti institucija koje se njome bave.
U stvaranju dobrog ozračja, u promicanju svijesti o čuvanju baštine te njenom uključivanju u turističku ponudu i svakidašnji bolji život, i vi možete sudjelovati slanjem zanimljivosti iz svojega zavičaja ili onoga što vam se posebno čini zanimljivim na nekom od vaših putovanja. 
kontaktirajte nas
Što je potrebno za vašu veliku baštinsku priču?
anketa
podijelite
podijelite