zatvorite   x

Poštovani, priča o očuvanju baštine Vaše lokalne zajednice upravo je započela. Čestitamo!

Na Vaš ćemo upit nastojati odgovoriti što prije. Zahvaljujemo Vam na javljanju i radujemo se budućoj suradnji.

Srdačan pozdrav,
Muze

Hvala vam!
Primili smo vašu poruku. Odgovorit ćemo u što kraćem roku.
Došlo je do pogreške. ponovite postupak.
zatvorite   x

Muze u novom ruhu

Vječna misija u novom, komunikativnijem ruhu. Tako bi se u jednoj rečenici mogao predstaviti novi vizualni identitet Muza. Naše temeljne vrijednosti ostale su iste: inovativnost i kreativnost, kompetentnost i pouzdanost. One odavno nisu samo pismo namjere, što potvrđuje mnoštvo uspješnih projekata i u praksi potvrđen profesionalizam dobro uhodane tvrtke. Kako to izgleda kad se riječi i dojmovi pretoče u znak i sliku, pogledajte na novim stranicama Muza. S ponosom vam predstavljamo svoj web u novom dizajnu što ga potpisuje nagrađivani studio Manasteriotti DS.

Kad je posrijedi logotip, riječ je o grafičkoj interpretaciji slova m koja vizualno predstavlja arhitektonske stupove, simbolizirajući muzejske zgrade. Preklapanjem linija u tipografiji on asocira na višedimenzionalnost i kreativnost, a posebnim vizualnim dodatkom naglašava osobnost svake od naših djelatnica. Sve to poručuje da muzej, kao jednu od temeljnih institucija europske kulture, vidimo u novom razigranom, multimedijalnom i dinamičnom duhu prijemčivom suvremenom senzibilitetu.

Novi logotip i web stranica pritom ne žele samo posredovati poruku o tvrtki nego i poticati osvještavanje ljepota i posebnosti Hrvatske. Naš je cilj jačanje samosvijesti o vrijednostima vlastitog naslijeđa. Vjerujemo da je to najbolji put za postavljanje temelja za kreiranje zanimljivih i neuobičajenih lokacija koje vjerodostojno interpretiraju nacionalnu baštinu. U tom smislu ove web stranice otvorene su za komunikaciju, kako s postojećim tako i budućim klijentima. Dobrodošli!

Volite svoj zavičaj? Ponosni ste na svoj grad? Želite ono što osjećate pretočiti u priču o identitetu i podijeliti je sa drugima? Pošaljite nam svoja razmišljanja, svoja pitanja i prijedloge i mi ćemo vam pomoći da ih zajedno uobličimo u jedinstveni fragment za baštinski mozaik Hrvatske!

kontaktirajte nas
Što je potrebno za vašu veliku baštinsku priču?
anketa
podijelite
podijelite