Merin simbol je snažan morski val ili lagani povjetarac, ovisno o vremenskim i organizacijskim uvjetima. Adaptabilnost je ključan element njezinih upravljačkih umijeća. Posebno je koristan u dinamičnom svijetu društvenih mreža, novih tehnologija i kuturnom menadžmentu u kojima se naša Meri odlično snalazi.

Po struci je diplomirana povjesničarka umjetnosti i talijanistica. Praktično znanje u području kulturnog menadžmenta stekla je kroz rad na mjestu voditeljice galerije Oris Kuće arhitekture. Radoznalog i eklektičnog karaktera, tijekom studija ispunjava želju za multikulturalnim okruženjem. Radi na mnogim međunarodnim projektima u inozemstvu, od kojih izdvaja stažiranje u galeriji Wunderkammern u Rimu.

Nakon položene edukacije za voditeljicu pripreme i provedbe EU projekata interes usmjerava u mehanizme financijskih potpora za stvaranje multikulturalnih platformi te u promicanje hrvatske kulturne baštine u međunarodnom kontekstu. Volontira u udruzi Interpretirajmo Hrvatsku.

Meri Vesanović strastveni je zaljubljenik u biljke s kojima će, ako je netko ne zaustavi, postepeno popuniti cijelu površinu našeg ureda. Izvan radnog vremena možete ju često pronaći na karaokama.

Od prvog dana u Muzama osjetila sam jednakost i poštovanje među kolegicama. Ispunjavajuće je biti dio kolektiva u kojem možeš biti svoj i istovremeno svakodnevno napredovati i proširivati svoje znanje kroz harmoničan timski rad.